pitik sapikep sikile ana pira batangane cangkriman

Pitik Sapikep Sikile ana Pira? Batangane bedhekane jawabane a. Akeh; b. 10; c. 20; d. 30 Bedhekane utawa jawabane cangkriman sing bener yaiku ana sepuluh. Kok iso? Yo iso wae, mangkene penjelasane. pontren.com – assalaamu’alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh, wilujeng …

Pitik Sapikep Sikile ana Pira Bedhekane yaiku ono sakmene Read more »

arep jamure emoh watange tegese

Paribasan iki terangna jlentrehna tegese banjur gawea ukara! Arep Jamure Emoh Watange Tegese gelem kepenake ora gelem rekasane artinya mau jamurnya tidak mau batangnya maksudnya yaitu mau enaknya tidak mau susahnya. pontren.com – assalaamu’alaikum wa rahmatullah wa barakatuh, wilujeng enjang …

Arep Jamure Emoh Watange Tegese, Tuladha Ukara Read more »